Ароматна свещ BAMBOO WATERS

54,00 лв.
Марка
COLONIAL CANDLE
Недостатъчна наличност
Код на продукта
CC9106

Свежите цветове на хортензия са придружени от успокояващи водни капки. Bamboo Waters превръща дома ви във флорален оазис с основа от овъглени дървета, вдъхновен от фин мъжки аромат.

Луксозна ароматна свещ, излята в САЩ с време за горене 60 часа, в матово стъкло, дървен фитил и дървено капаче за по-продължително съхранение на аромата.

Bamboo Waters е ароматна свещ от луксозната колекция Signature на американската марка Colonial Candle. Колекцията Signature е вдъхновена от традиционно мъжки аромати, комбинирани със свежи, органични елементи. В тази колекция ще откриете както по-силни, така и по-меки аромати за различните вкусове. С дървени фитили и подходящи дървени капаци, колекцията Signature е уникална като вас.

ГОРЕНЕ | Отличаваща се с висококачествен дървен фитил, тази свещ от смес на базата на соев восък е с приблизително време на горене от 60 часа.

 

АРОМАТНИ НОТКИ:

  • Връхни нотки: хортензия, листа от мандарина
  • Средни нотки: див кипарис, бамбук
  • Базови нотки: овъглени дървета

 

ДЕТАЙЛИ:

Съдържание: Смес на основата на соев восък

Фитил: Дървен фитил

Време за горене: 60 часа

Размери: Диаметър 10.16 см, Височина 11.43 см

Тегло: 800г.; Съдържание - 425г.

Произведена в САЩ

Американската марка Colonial Candle® е с повече от 110 год. традиции в създаването на ароматни свещи. Основана е през 1909 г. от Мейбъл Бейкър, първата жена, която притежава компания за свещи от голям мащаб в Съединените Щати. Бейкър започва ръчно да изработва свещи като подаръци за своите приятели и семейство. Постепенно, нейните свещи стават толкова търсени, че Бейкър започва да ги продава в магазините на Cape Cod, Масачузетс и бързо се разширява в цялата страна.

Colonial Candle® вярва, че светлината на свещите и ароматите са форми на изкуство, които създават спомени и вдъхват живот на нови традиции и са продължение на нашата личност. Colonial Candle® поддържа повече от един век високи стандарти на майсторска изработка на свещи, като същевременно споделя нашата страст към непрекъснато развиващите се аромати и стил.