Ароматна свещ BAMBOO WATERS

54,00 лв.
Марка
COLONIAL CANDLE
В наличност
Само 1 останали
Код на продукта
CC9106

Свежите цветове на хортензия са придружени от успокояващи водни капки. Bamboo Waters превръща дома ви във флорален оазис с основа от овъглени дървета, вдъхновен от фин мъжки аромат.

Луксозна ароматна свещ, излята в САЩ с време за горене 60 часа, в матово стъкло, дървен фитил и дървено капаче за по-продължително съхранение на аромата.

СРОК ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА - до 3 работни дни
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 лв.

Bamboo Waters е ароматна свещ от луксозната колекция Signature на американската марка Colonial Candle. Колекцията Signature е вдъхновена от традиционно мъжки аромати, комбинирани със свежи, органични елементи. В тази колекция ще откриете както по-силни, така и по-меки аромати за различните вкусове. С дървени фитили и подходящи дървени капаци, колекцията Signature е уникална като вас.

ГОРЕНЕ | Отличаваща се с висококачествен дървен фитил, тази свещ от смес на базата на соев восък е с приблизително време на горене от 60 часа.

 

АРОМАТНИ НОТКИ:

  • Връхни нотки: хортензия, листа от мандарина
  • Средни нотки: див кипарис, бамбук
  • Базови нотки: овъглени дървета

 

ДЕТАЙЛИ:

Съдържание: Смес на основата на соев восък

Фитил: Дървен фитил

Време за горене: 60 часа

Размери: Диаметър 10.16 см, Височина 11.43 см

Тегло: 800г.; Съдържание - 425г.

Произведена в САЩ

Американската марка Colonial Candle® е с повече от 110 год. традиции в създаването на ароматни свещи. Основана е през 1909 г. от Мейбъл Бейкър, първата жена, която притежава компания за свещи от голям мащаб в Съединените Щати. Бейкър започва ръчно да изработва свещи като подаръци за своите приятели и семейство. Постепенно, нейните свещи стават толкова търсени, че Бейкър започва да ги продава в магазините на Cape Cod, Масачузетс и бързо се разширява в цялата страна.

Colonial Candle® вярва, че светлината на свещите и ароматите са форми на изкуство, които създават спомени и вдъхват живот на нови традиции и са продължение на нашата личност. Colonial Candle® поддържа повече от един век високи стандарти на майсторска изработка на свещи, като същевременно споделя нашата страст към непрекъснато развиващите се аромати и стил.