Градинска Ароматна Свещ Citronella Al Fresco

32,90 лв.
Марка
BAHOMA Candles
В наличност
Код на продукта
BHC1010

Този искрящ, охлаждащ и напомнящ за летен бриз аромат ще бъде чудесен акцент за горещите летни вечери. Не само ще ви предпази от неканените насекоми и комари, но и ще ви създаде освежаващо и успокояващо усещане. Топ нотки на евкалипт, грейпфрут и бергамот, босилек и цитронела върху дървесна основа от пачули и сандалово дърво.

Свещите Bahoma Garden съдържат маслото Java Citronella и са идеални, за да ви предпазят от насекоми и в същото време да създадат настроение и романтика в градината или дома ви.

Маслото Citronella, извлечено от листата и стъблата на азиатската трева Cymbopogon nardus, се използва векове наред в Китай, Индонезия и Шри Ланка за намаляване на обриви, възпаления, инфекции и болки, а в наши дни и в репеленти против насекоми, продукти за красота, битови и парфюмни продукти

Java Citronella е много по-силно от обикновения сорт Citronella; това вероятно се дължи на факта, че то се среща само в Java (Индонезия) и е доста рядко. Смята се, че насекомите все още не са изградили имунитет към този естествен репелент.  

 

  • Цвят - Зелен
  • Аромат - Евкалипт, Бергамот, Citronella
  • Време за горене - 75 часа
  • Размери - 90mm височина / 80mm диаметър

Всички Bahoma свещи са напълнени и опаковани ръчно във фабриката на марката в Лондон. Восъкът, който се използва е специфичен за тях, специално създаден да осигури равномерно изгаряне и ефективно проникване на парфюмните аромати.