Парфюмен Ароматизатор за стая ANOQ Gardenia du Laos

32,00 лв.
Марка
ANOQ Decoration & Parfums
В наличност
Само 1 останали
Код на продукта
AN-2121

Елегантният парфюмен дифузер Gardenia du Laos е капилярен дифузер за аромати и етерични масла от френската марка ANOQ Decoration & Parfums. Красиво порцеланово цвете върху основа от акациево дърво. Занаятчийско изделие, ръчно изработено, с естествени материали.

Изцяло ръчно изработен, той е уникален продукт, върху който добавяте няколко капки парфюм или етерично масло. Както едно цвете изтегля вода през стъблото си, този парфюмен дифузер се напоява с аромата, излят върху неговите венчелистчета, след което парфюмът нежно се разпръсква във въздуха на стаята.

Екологичен и красив, този продукт парфюмира вашето пространство по естествен и нетоксичен начин.

СРОК ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА - до 5 работни дни
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 лв.

Френската марка ANOQ проектира и предлага декоративни предмети и ръчно изработени дифузeри за аромати от дърво и порцелан, в които се съчетават естествени материали и изключителни аромати.

 

Елегантният дифузер Gardenia du Laos е капилярен дифузер, който е много лесен за използване.

Поставете 3 или 4 капки парфюм или етерично масло върху порцелановото цвете и подновявайте на всеки 3 дни. Това е естествена дифузия, която не изисква електричество или батерии. Можете пълноценно и спокойно да се насладите на благотворното въздействие на ароматерапията.

 

Предимства:

- 100% естествена дифузия - екологични, подходящи за многократно използване и издръжливи във времето дифузери.

- Безкрайно ароматизиране - порцеланът може да се ароматизира отново и отново. Само изберете любимия си аромат и го впръскайте върху цветето.

- Може да се постави навсякъде във вашия дом. Не изисква електричество, няма пламък.

 

Материали: Акациево дърво, Порцелан

Размери: 6 см диаметър, 6.5 см височина

 

Парфюмният дифузер Gardenia du Laos се продава без аромат. Можете да използвате един от нашите ПАРФЮМНИ КОНЦЕНТРАТИ на същата марка.

Френската марка ANOQ проектира и предлага декоративни предмети и ръчно изработени дифузeри за аромати от дърво и порцелан, в които се съчетават естествени материали и изключителни аромати.

Всеки артикул е вдъхновен от красивата природа и е символ на най-високо качество на дизайна и най-добрата изработка. Материали като акациево дърво и керамика са обработени в модерен етнически дух с уникални форми. Внимателната и изрядна работа разкрива всеки детайл от техните творения.

Парфюмните бленди за ароматните дифузери са разработени в Грас (южна Франция) от майстори парфюмеристи. Те са покана за бягство. Гамата от кутии, буркани или цветя за парфюм внася топла атмосфера във всеки дом.