ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Имате възможност да върнете или замените продукт, който сте закупили от SENTOHOME.BG в 14-дневен срок от датата на получаване, без изрични основания за това, стига състоянието на стоката да бъде същото, в което е получена - не е използвана, не е увредена цялостта на опаковката и има запазен търговски вид (всички етикети, стикери и т.н.)

Разходите по куриерските услуги за връщане и замяна на продукти са за сметка на клиента. В случай, че продуктът е с предявена рекламация, разходите по транспорта са за сметка на SENTOHOME.BG.

Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост и се извършва в рамките на 14 работни дни от датата на получаване на пратката по един от следните начини:
- в случай, че поръчката е платена с наложен платеж, сумата се възстановява по банков път по посочена от клиента банкова сметка
- в случай на плащане с дебитна или кредитна карта, сумата се възстановява по платежния инструмент, с който е осъществено плащането

Ако промените решението си относно направената покупка

Можете да върнете стоката за замяна или връщане на стойността (с изключение на транспортните разходи) в срок от 14 работни дни, считано от датата на получаване. Върнатите продукти, както и опаковките трябва да бъдат в същото състояние, в което са били доставени (без следи от употреба, в оригиналната опаковка с всички аксесоари, с етикети в непроменено състояние и придружаващите документи). Разходите по куриерските услуги за връщането на продуктите са за сметка на клиента.

Повредени или дефектни стоки при получаване

При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката. При констатация на дефектен продукт, моля свържете се с нас на info@sentohome.bg в срок до 7 (седем) дни от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката. След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, продуктът няма да бъде приет за връщане на това основание. Разходите по куриерските услуги за връщането на продукти в такива случаи са за сметка на SENTOHOME.BG.

Грешно доставени продукти  или такива, които не отговарят на спецификациите на сайта.

При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата ние ще възстановим цялата платена за тях сума, включително и транспортните разходи, в срок от 14 работни дни от връщането на стоката и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката. Ако сте получили друг продукт, моля да ни уведомите веднага, да върнете продукта и той ще бъде заменен. Всички разходи за връщането и доставката на правилния продукт, ще бъдат поети от нас.

Адрес за изпращане на продукти за връщане към SENTOHOME.BG:

СЕНТО ХОУМ АЙДИАС ЕООД

ул. Плачковски манастир №6
гр. София, 1505
тел. 088 9676416