ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ:

Наложен платеж (в брой при получаване на доставката)

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. Стойността на куриерската услуга е отбелязана в цената на поръчката.

Плащане с кредитни и дебитни карти

Приемаме плащания с карти Transcard, както и с дебитни и кредитни карти, издадени в България и чужбина.

Сигурност при плащане:

Плащанията се извършват чрез виртуално терминално устройство POS по криптиран канал с високо ниво на сигурност, свързано с картовия оператор БОРИКА, сертифициран от GlobalSign и обслужвано от Transcard Financial Services. Ние не съхраняваме и не обработваме никакви данни за използвания платежен инструмент.

Ако нямате платежна карта с високо ниво на сигурност при плащане в интернет, можете да я заявите на www.transcard.bg.

ДОСТАВКА

SENTOHOME.BG извършва доставки до адреси на територията на Република България. Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 150 лв. При поръчка под посочената стойност, доставката е за сметка на клиента в размер на 6.90 лв. за доставки до офис на куриер (Спиди или Еконт) и 9.90 лв. за доставки до клиентски адрес. Цената на доставката е с включен ДДС и е за цялата поръчка, независимо от броя на поръчаните артикули.

Срокът за изпращане на поръчките е до 3 работни дни, освен ако не е указано друго на страницата на съответния продукт. Доставки не се извършват в събота, неделя и официални празници. Разходите за връщане на продукти и замяна са за сметка на клиента, освен при дефектни или повредени стоки.