Спрей парфюм ANOQ Nature du lin 5 ml

12,00 лв.
Марка
ANOQ Decoration & Parfums
В наличност
Само 1 останали
Код на продукта
AN-2124

Парфюмен концентрат - спрей за дифузери ANOQ Decorations & Perfumes.

Естествен, лек аромат: Открийте свежи и хрупкави нотки на морков върху прахообразна основа от ирис, дърво и мускус. Nature du lin е свеж и фин аромат, който деликатно ще парфюмира вашия интериор.

Капнете няколко капки етерично масло или парфюм върху листенцата на порцелановото цвете на дифузера, материалът ще абсорбира аромата до сърцето и след това ще го разпръсне в стаята ви.

СРОК ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА - до 3 работни дни
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 лв.

Френската марка ANOQ Decorations & Perfumes проектира и предлага декоративни предмети и ръчно изработени дифузeри за аромати от дърво и порцелан, в които се съчетават естествени материали и изключителни аромати.

 

Caresse poudrée e парфюмен ароматен спрей, разработен в Grasse, Южна Франция.

Поставете 3 или 4 капки парфюм или етерично масло върху порцелановото цвете на дифузера и подновявайте на всеки 3 дни. Това е естествена дифузия, която не изисква електричество или батерии. Можете пълноценно и спокойно да се насладите на благотворното въздействие на ароматерапията.

 

Предимства:

- 100% естествена дифузия - екологични, подходящи за многократно използване и издръжливи във времето дифузери.

- Безкрайно ароматизиране - порцеланът може да се ароматизира отново и отново. Само изберете любимия си аромат и го впръскайте върху цветето.

- Може да се постави навсякъде във вашия дом. Не изисква електричество, няма пламък.

 

Материали: Прозрачно стъкло, Френски парфюм

Съдържание: 5 ml

 

Разгледайте всички ПАРФЮМНИ КОНЦЕНТРАТИ на същата марка.

Френската марка ANOQ проектира и предлага декоративни предмети и ръчно изработени дифузeри за аромати от дърво и порцелан, в които се съчетават естествени материали и изключителни аромати.

Всеки артикул е вдъхновен от красивата природа и е символ на най-високо качество на дизайна и най-добрата изработка. Материали като акациево дърво и керамика са обработени в модерен етнически дух с уникални форми. Внимателната и изрядна работа разкрива всеки детайл от техните творения.

Парфюмните бленди за ароматните дифузери са разработени в Грас (южна Франция) от майстори парфюмеристи. Те са покана за бягство. Гамата от кутии, буркани или цветя за парфюм внася топла атмосфера във всеки дом.