Ароматна свещ AZURE SANDS

54,00 лв.
Марка
COLONIAL CANDLE
В наличност
Код на продукта
CC9105

Azure Sands е вкус на топла изисканост. Отличаващ се с гладко сандалово дърво с нотка на пикантен кедър, Azure Sands ще ви пренесе в горещи изпечени пустинни пясъци с безкрайно синьо небе. Нотки на сладък ананас и кокос добавят елемент на кремообразност.

Луксозна ароматна свещ, излята в САЩ с време за горене 60 часа, в матово стъкло, дървен фитил и дървено капаче за по-продължително съхранение на аромата.

СРОК ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА - до 3 работни дни
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 лв.

Azure Sands е ароматна свещ от луксозната колекция Signature на американската марка Colonial Candle. В нея се усещат луксозни нотки на най-финото сандалово дърво, което дава аромат, едновременно пикантен и кремообразен. Представете си, че сте заобиколени от богати червени каньони и целунати от слънцето пясъци.

 

ЗА ПРОДУКТА:

БОГАТ И ДЪЛБОКИ | Ароматът на сандалово дърво и кедър дава богата дълбочина, омекотени от кокос и сладки плодове.

САНДАЛОВО ДЪРВО | Екзотична смес от сухо сандалово дърво с листа от ананас и кокос превръща дома ви в затоплена от слънцето тропическа гора.

ГОРЕНЕ | Отличаваща се с висококачествен дървен фитил, тази свещ от смес на базата на соев восък е с приблизително време на горене от 60 часа.

ИЗРАБОТКА | Тази свещ от колекцията Signature на Colonial Candle е излята в САЩ.

 

ЗА КОЛЕКЦИЯТА:

Колекцията Signature на Colonial Candle е вдъхновена от традиционно мъжки аромати, комбинирани със свежи, органични елементи. В тази колекция ще откриете както по-силни, така и по-меки аромати за различните вкусове. С дървени фитили и подходящи дървени капаци, колекцията Signature е уникална като вас.

 

АРОМАТНИ НОТКИ:

  • Връхни нотки: листа от ананас, иланг иланг, марокански портокал, сандалово дърво
  • Средни нотки: кокос, бял кедър, тубероза,
  • Базови нотки: екстракт от ванилия, сандалово дърво

 

ПРОДУКТОВИ СПЕЦИФИКАЦИИ:

Съдържание: Смес на основата на соев восък

Фитил: Дървен фитил

Време за горене: 60 часа

Размери: Диаметър 10.16 см, Височина 11.43 см

Тегло: 800г.; Съдържание - 425г.

Американската марка Colonial Candle® е с повече от 110 год. традиции в създаването на ароматни свещи. Основана е през 1909 г. от Мейбъл Бейкър, първата жена, която притежава компания за свещи от голям мащаб в Съединените Щати. Бейкър започва ръчно да изработва свещи като подаръци за своите приятели и семейство. Постепенно, нейните свещи стават толкова търсени, че Бейкър започва да ги продава в магазините на Cape Cod, Масачузетс и бързо се разширява в цялата страна.

Colonial Candle® вярва, че светлината на свещите и ароматите са форми на изкуство, които създават спомени и вдъхват живот на нови традиции и са продължение на нашата личност. Colonial Candle® поддържа повече от един век високи стандарти на майсторска изработка на свещи, като същевременно споделя нашата страст към непрекъснато развиващите се аромати и стил.