Ароматна свещ SANDALWOOD BONFIRE

54,00 лв.
Марка
COLONIAL CANDLE
В наличност
Само 1 останали
Код на продукта
CC9109

Съберете се с приятели и семейство и се отпуснете около пукащия огън по време на прохладна лятна вечер. Нашата ароматна свещ Sandalwood Bonfire съдържа предизвикващи споделяне на спомени ароматни нотки на сандалово дърво, тютюн и уд.

Тази луксозна ароматна свещ с три фитила е излята в голям матов буркан в бежов цвят и покрита с красив златист капак за по-продължително запазване на аромата.

СРОК ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА - до 3 работни дни
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 лв.

Ароматната свещ Sandalwood Bonfire е част от колекцията Pop of Color на Colonial Candle. Тя е смела, игрива и добавя цвят към ежедневието. Ярките цветове се превръщат в ярки аромати, като сандалово дърво, тютюн и уд, които заедно правят една забележителна комбинация. Оставете вашето пространство да оживее със забавните и игриви аромати на ароматните свещи от колекцията Pop of Color.

 

ЗА ПРОДУКТА:

УЮТЕН | Сандаловото дърво предизвиква спомени за прохладните летни вечери с приятели, добавяйки усещане за носталгия и споделеност. ЗЕМЕН | Рядък аромат, уд идва от дървесината на

ЗЕМЕН | Ароматът на уд (oud) е рядък и се добива от дървесината на югоизточноазиатското агарово дърво, добавяйки богата и дървесна нотка към този букет.

ИЗРАБОТКА | Тази свещ от колекцията Signature на Colonial Candle е излята в САЩ.

 

АРОМАТНИ НОТКИ:

  • Връхни нотки: сандалово дърво
  • Средни нотки: тютюн
  • Базови нотки: уд

 

ЗА КОЛЕКЦИЯТА

Колекцията Pop of Color внася цвят и аромат във вашия дом, за да зададе тон за всички поводи! Перфектният подарък или разкош за себе си, тази колекция от Colonial Candle включва първокласни аромати в дизайнерски декорирани цветни буркани.

 

ПРОДУКТОВИ СПЕЦИФИКАЦИИ:

Съдържание: Смес на основата на соев восък

Фитил: Три премиум памучни фитила

Време за горене: 60 часа

Размери: Диаметър 10.16 см, Височина 9.53 см

Тегло: 700г.; Съдържание - 411г.

Изработена в САЩ

Американската марка Colonial Candle® е с повече от 110 год. традиции в създаването на ароматни свещи. Основана е през 1909 г. от Мейбъл Бейкър, първата жена, която притежава компания за свещи от голям мащаб в Съединените Щати. Бейкър започва ръчно да изработва свещи като подаръци за своите приятели и семейство. Постепенно, нейните свещи стават толкова търсени, че Бейкър започва да ги продава в магазините на Cape Cod, Масачузетс и бързо се разширява в цялата страна.

Colonial Candle® вярва, че светлината на свещите и ароматите са форми на изкуство, които създават спомени и вдъхват живот на нови традиции и са продължение на нашата личност. Colonial Candle® поддържа повече от един век високи стандарти на майсторска изработка на свещи, като същевременно споделя нашата страст към непрекъснато развиващите се аромати и стил.