Ароматна свещ VINTAGE OAK

54,00 лв.
Марка
COLONIAL CANDLE
В наличност
Само 1 останали
Код на продукта
CC9108

Семплата елегантност на Vintage Oak предизвиква цъфтящата фрезия с чисто тиково дърво и бял кедър. Vintage Oak се усеща като пролетна разходка сред дъбови дървета с испански мъх, който нежно се погалва от бриза.

Луксозна ароматна свещ, излята в САЩ с време за горене 60 часа, в матово стъкло, дървен фитил и дървено капаче за по-продължително съхранение на аромата.

СРОК ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА - до 3 работни дни
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 лв.

Vintage Oak е ароматна свещ от луксозната колекция Signature на американската марка Colonial Candle. В нея се смесват билки, леки цветя и свежа салвия за уникален аромат, който се усеща като пролет в Чарлстън, Южна Каролина.

 

ЗА ПРОДУКТА:

БАЛАНСИРАН | Изисканата комбинация от флорални и дървесни нотки на Vintage Oak е перфектно балансирана от градински чай и бергамот. Този лек и вечен аромат превръща вашето пространство в свежо пролетно утро.

ПРЕСЕН | Салвията действа, за да изчисти енергията на стаята и приканва свежестта на фрезия, роза и бял кедър, за да ободри сетивата ви.

ГОРЕНЕ | Отличаваща се с висококачествен дървен фитил, тази свещ от смес на базата на соев восък е с приблизително време на горене от 60 часа.

ИЗРАБОТКА | Тази свещ от колекцията Signature на Colonial Candle е излята в САЩ.

 

ЗА КОЛЕКЦИЯТА:

Колекцията Signature на Colonial Candle е вдъхновена от традиционно мъжки аромати, комбинирани със свежи, органични елементи. В тази колекция ще откриете както по-силни, така и по-меки аромати за различните вкусове. С дървени фитили и подходящи дървени капаци, колекцията Signature е уникална като вас.

 

АРОМАТНИ НОТКИ:

  • Връхни нотки: леден бергамот, палмови листа, лимон
  • Средни нотки: фрезия, роза, градински чай
  • Базови нотки: кехлибарено дърво, тиково дърво, бял кедър

 

ПРОДУКТОВИ СПЕЦИФИКАЦИИ:

Съдържание: Смес на основата на соев восък

Фитил: Дървен фитил

Време за горене: 60 часа

Размери: Диаметър 10.16 см, Височина 11.43 см

Тегло: 800г.; Съдържание - 425г.

Американската марка Colonial Candle® е с повече от 110 год. традиции в създаването на ароматни свещи. Основана е през 1909 г. от Мейбъл Бейкър, първата жена, която притежава компания за свещи от голям мащаб в Съединените Щати. Бейкър започва ръчно да изработва свещи като подаръци за своите приятели и семейство. Постепенно, нейните свещи стават толкова търсени, че Бейкър започва да ги продава в магазините на Cape Cod, Масачузетс и бързо се разширява в цялата страна.

Colonial Candle® вярва, че светлината на свещите и ароматите са форми на изкуство, които създават спомени и вдъхват живот на нови традиции и са продължение на нашата личност. Colonial Candle® поддържа повече от един век високи стандарти на майсторска изработка на свещи, като същевременно споделя нашата страст към непрекъснато развиващите се аромати и стил.