Ароматна свещ CHARUCA 04 - You Deserve Love

44,00 лв.
Марка
CHARUCA
В наличност
Код на продукта
CHA-0104

Има безкрайна любов към теб. Любовта е енергия, която можеш да създадеш, избирайки себе си. Това е възможно, когато си позволим да получим любовта, която заслужаваме. Животът е огледало, което отразява това, което сме вложили в себе си. Изберете първо себе си, обичайте се много.

Това е богат, флорален аромат. Ухае на дома на жена, която обича себе си. Меки флорални нотки и мек фон от жасмин.

СРОК ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА - до 3 работни дни
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 лв.

Тази елегантна свещ е стилен подарък за всеки повод или красив начин да си създадете уют и релаксираща атмосфера. Всички ароматни свещи от колекцията са произведени в Испания по занаятчийски метод, 100% натурални, с растителен восък и памучен фитил. В стъклена чаша, което гарантира безопасност на горенето. Екологично чисти.< 


Аромат -флорален
  • Време за горене - 50 часа
  • Размери на чашата - 92 мм височина / 75 мм диаметър
  • Тегло - 230 гр.
  • Произход - Испания
  • Испанската компания Charuco е създадена от Charo Vargas и започва от любовта й към канцеларските материали и има мисия да помогне на всяка жена да бъде шеф на живота си. Силно вярва, че светът принадлежи на хората, които се чувстват комфортно в живота и работата си и че всички ние имаме специален талант, който ни дава сила и увереност във всяка житейска ситуация.

    Ароматните свещи са произведени в Испания по занаятчийски метод, 100% натурални, с растителен восък и памучен фитил. Екологично чисти.