Ултразвуков дифузер и овлажнител BOOPI

89,00 лв.
Марка
ZEN AROME
В наличност
Само 1 останали
Код на продукта
ZEN-3101

Открийте перфектната комбинация от ароматерапия, овлажнител на въздуха и декорация за вашия дом с ултразвуковия дифузер за етерични масла Boopi.

С дизайн, вдъхновен от нашето ежедневие, Boopi е една от последните иновации в гамата ултразвукови дифузери на френската марка Zen Arome. Той е компактен, ефективен и лесен за използване, дори и в детска стая, със заоблената си форма, уютно покритие с вид на дърво, малък размер и дизайн на арома лампа с меко цветно осветление.

СРОК ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА - до 5 работни дни
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 лв.

Ултразвуковият дифузер за етерични масла Boopi е с изискан дизайн и компактни размери, което му позволява лесно да се впише във всеки интериор. Осигурява ефективна дифузия за помещения до 40 m².

Използването му е изключително лесно с директен достъп до резервоара и един бутон за управление. С бутона за управление се активира светлината и се настройва режима на работа - непрекъснато излъчване с автоматично спиране след 2 часа или излъчване за 15 секунди на всеки 15 секунди с автоматично спиране след 4 часа. Дифузерът се изключва автоматично, когато резервоарът е празен.

 

Принцип на работа:

Дифузионна технология на този дифузер най-добре отговаря на очакванията на повечето потребители, защото има много предимства. След напълване на резервоара с вода и няколко капки етерични масла или парфюм, ще се генерира мъгла, съставена от микро капчици вода и ароматни молекули, които ще се разпръснат в стаята. По този начин можете да създадете благоуханна атмосфера, благоприятна за релаксация. Този тип дифузер е изключително лесен за използване и изисква много малко поддръжка. В допълнение, той осигурява студена дифузия, която не променя качествата на етеричните масла.

 

Характеристики:

- Дифузия в помещения до 40 m²

- Удароустойчив корпус

- Няколко цветни режима

- Възможност за дифузия със или без светлина

- Студена дифузия за запазване качествата на етеричните масла

- Лесен за използване

 

Размери:

- 12cm (диаметър) x 13cm (височина)

- Нетно тегло - 550g

- Капацитет на резервоара - 120ml

- Материали на корпуса - Полипропилен PP

 

Френската марка Zen'Arôme е символ на любовта към природата и здравословния начин на живот. Следвайки страстта си към природата и алтернативната медицина, основателката създава марката през 2007 г. в южна Франция. По време на своите пътувания интересът й към ароматерапията се засилва и това я подтиква да създаде Zen'Arôme, за да сподели и изживее тази страст. През годините, благодарение на сплотения си екип, Zen'Arôme става европейски лидер в производството и разпространението на арома дифузери и етерични масла с най-голямата гама на пазара до момента.

Zen'Arôme е символ на любовта към природата и здравословния начин на живот. Следвайки страстта си към природата и алтернативната медицина, основателката създава марката през 2007 г. в южна Франция. По време на своите пътувания интересът й към ароматерапията се засилва и това я подтиква да създаде Zen'Arôme, за да сподели и изживее тази страст. През годините тя създава екип, благодарение на който става възможно марката Zen'Arôme да стане европейски лидер в производството и разпространението на арома дифузери за етерични масла с най-голямата гама на пазара до момента.

Екипът на Zen'Arôme работи върху различни дифузионни технологии като ултразвукови дифузери, капилярни дифузери, дифузери за пулверизиране, мъгла и други. Разработват свои собствени модели дифузери, в които се съчетават иновация и качество с предимно натурални материали като стъкло, метал, дърво и керамика.