Ултразвуков дифузер MILANO

104,90 лв.
Марка
ZEN AROME
Недостатъчна наличност
Код на продукта
ZEN-3104

Ултразвуковият дифузер за етерични масла Milano с форма на фенер е разработен по специална технология за ефективност и екологичност благодарение на интегрираната си акумулаторна батерия, която осигурява до 20 часа дифузия на ароматите, а кожената му дръжка улеснява преместването му за използване на открити и закрити пространства.

Защо да изберете дифузер Milano?

- Иновативен дизайн с метален корпус във формата на фенер. Кожената дръжка улеснява пренасянето му.

- Вградена презареждаема батерия за безжична работа с живот на батерията до 20 часа.

- Предлага 2 режима на дифузия и 2 режима на осветяване с ефект на фенер или свещ.

- Дифузията и осветлението работят независимо.

- Специалната система за студена ултразвукова дифузия запазва качествата на етеричните масла.

- Интуитивен и лесен за използване.

 

Принцип на работа:

Поставете вода в резервоара, след което изсипете няколко капки етерични масла директно във водата. Поставете капака и горната метална част, след което свържете устройството с помощта на предоставения кабел. След това просто натиснете бутоните, за да изберете режим на дифузия и осветление.

 

Характеристики:

- Ароматизира и освежава помещения до 40 m².

- Метален корпус

- Режими на дифузия и осветление

- Студена дифузия за запазване качествата на етеричните масла

 

Размери:

- 17cm (диаметър) x 20.5cm (височина)

- Нетно тегло - 400g

- Капацитет на резервоара - 160ml

- Материали на корпуса - Метал и PP

 

Френската марка Zen'Arôme е символ на любовта към природата и здравословния начин на живот. Следвайки страстта си към природата и алтернативната медицина, основателката създава марката през 2007 г. в южна Франция. По време на своите пътувания интересът й към ароматерапията се засилва и това я подтиква да създаде Zen'Arôme, за да сподели и изживее тази страст. През годините, благодарение на сплотения си екип, Zen'Arôme става европейски лидер в производството и разпространението на арома дифузери и етерични масла с най-голямата гама на пазара до момента.

Zen'Arôme е символ на любовта към природата и здравословния начин на живот. Следвайки страстта си към природата и алтернативната медицина, основателката създава марката през 2007 г. в южна Франция. По време на своите пътувания интересът й към ароматерапията се засилва и това я подтиква да създаде Zen'Arôme, за да сподели и изживее тази страст. През годините тя създава екип, благодарение на който става възможно марката Zen'Arôme да стане европейски лидер в производството и разпространението на арома дифузери за етерични масла с най-голямата гама на пазара до момента.

Екипът на Zen'Arôme работи върху различни дифузионни технологии като ултразвукови дифузери, капилярни дифузери, дифузери за пулверизиране, мъгла и други. Разработват свои собствени модели дифузери, в които се съчетават иновация и качество с предимно натурални материали като стъкло, метал, дърво и керамика.