Ултразвуков дифузер OLAKI

98,00 лв.
Марка
ZEN AROME
В наличност
Код на продукта
ZEN-3102

Ултразвуковият дифузeр за етерични масла Olaki излъчва дзен. Ръчно изработен от тъкан бамбук в Бохо стил, той ще съживи вашия интериор с естествените си материали и натурално излъчване.

СРОК ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА - до 3 работни дни
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 лв.

Снабден с иновативна дифузионна система, ултразвуковият дифузер Olaki има много предимства, за да ви помогне да се насладите на любимите си аромати у дома.

 

Защо да изберете дифузер Olaki?

- Ароматизира и освежава помещения до 40 m².

- Специалната система за студена ултразвукова дифузия запазва качествата на етеричните масла.

- Можете да програмирате персонализирана дифузия, като комбинирате 3-те интензитета на дифузия, множеството режими на светлина и таймер функцията, с която избирате различни режими на работа - 1час, 3 часа, 6 часа или непрекъсната дифузия.

- Изключва се автоматично, когато контейнерът е празен.

- Интуитивен и лесен за използване.

 

Принцип на работа:

Използването му е изключително лесно. Поставете вода в резервоара, след което изсипете няколко капки етерични масла директно във водата. Поставете капака и горната ратанова част, след което свържете устройството с помощта на предоставения кабел. След това с бутоните изберете режим на дифузия и осветление.

 

Характеристики:

- Дифузия в помещения до 40 m²

- Ратанов корпус

- Няколко цветни режима

- Студена дифузия за запазване качествата на етеричните масла

- Лесен за използване

 

Размери:

- 13cm (диаметър) x 20cm (височина)

- Нетно тегло - 700g

- Капацитет на резервоара - 250ml

- Материали на корпуса - Бамбук / Ратан

 

Френската марка Zen'Arôme е символ на любовта към природата и здравословния начин на живот. Следвайки страстта си към природата и алтернативната медицина, основателката създава марката през 2007 г. в южна Франция. По време на своите пътувания интересът й към ароматерапията се засилва и това я подтиква да създаде Zen'Arôme, за да сподели и изживее тази страст. През годините, благодарение на сплотения си екип, Zen'Arôme става европейски лидер в производството и разпространението на арома дифузери и етерични масла с най-голямата гама на пазара до момента.

Zen'Arôme е символ на любовта към природата и здравословния начин на живот. Следвайки страстта си към природата и алтернативната медицина, основателката създава марката през 2007 г. в южна Франция. По време на своите пътувания интересът й към ароматерапията се засилва и това я подтиква да създаде Zen'Arôme, за да сподели и изживее тази страст. През годините тя създава екип, благодарение на който става възможно марката Zen'Arôme да стане европейски лидер в производството и разпространението на арома дифузери за етерични масла с най-голямата гама на пазара до момента.

Екипът на Zen'Arôme работи върху различни дифузионни технологии като ултразвукови дифузери, капилярни дифузери, дифузери за пулверизиране, мъгла и други. Разработват свои собствени модели дифузери, в които се съчетават иновация и качество с предимно натурални материали като стъкло, метал, дърво и керамика.