Ароматна свещ COCODOR WHITE MUSK 120ml

24,00 лв.
Марка
COCODOR
В наличност
Код на продукта
CO-3018

Дълготрайна ароматна свещ, произведена в Италия.


АРОМАТ: Бял мускус - Аромат фина чувственост на прахообразна пудра. Опитайте се да усетите дълбокото очарование на бавно проникващия аромат на бял мускус.

СРОК ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА - до 3 работни дни
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 лв.

Премиум свещите COCODOR помагат за премахване на миризми от кухнята, всекидневната и стаите и осигуряват приятен аромат в помещението, в което са запалени.


РАЗМЕРИ:

- Тегло - 140 g

- Диаметър 7 cm

- Време за горене - до 40 часа

- Произведено в Италия


НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ:

- При кратко използване на свещта може да възникне тунелиране. Препоръчваме повече от три часа първоначално горене на свещта, което осигурява правилното стопяване на восъка.

- Ако се появят сажди, отрежете фитила около 3-5 mm, преди отново да запалите свещта.

- Не оставяйте запалена свещ без надзор или в близост до малки деца и домашни любимци.


БЕЗОПАСНОСТ НА МАТЕРИАЛИТЕ:

Изработени от висококачествен палмов восък, първокласните свещи COCODOR осигуряват дълготрайно време на горене от 30 до 40 часа. Всички свещи се изливат в ИТАЛИЯ с естествен палмов восък и фитил от естествени влакна.

Още от основаването си през 2002 г. Cocodor се развива и непрекъснато се разраства като водеща компания за свещи и дифузери с ароматни пръчици в Корея. Специализира се в производството на дифузери с естествени съставки от ароматни масла в оптимални смеси. Високото ниво на оборудване и ноу-хау им позволява да разработват и произвеждат висококачествени продукти на разумна цена. Като пионер и водеща компания в парфюмерийната индустрия в Корея, стремежът им е да продължават мисията си да предоставят на всеки насладата от красив аромат, който в същото време е безопасен и за околната среда.