Ароматна свещ WARM BEACHWOOD

54,00 лв.
Марка
COLONIAL CANDLE
В наличност
Само 1 останали
Код на продукта
CC9104

Поканете примамливия аромат на Warm Beachwood в дома си, за да изпитате пълноценната есенция на крайбрежното плажно дърво, покрито със сладък нар и цитрусови плодове. Изблик на чиста свежест, Warm Beachwood ухае на горещ летен бриз на плажа.

Луксозна ароматна свещ, излята в САЩ с време за горене 60 часа, в матово стъкло, дървен фитил и дървено капаче за по-продължително съхранение на аромата.

СРОК ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА - до 5 работни дни
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 лв.

Warm Beachwood е ароматна свещ от луксозната колекция Signature на американската марка Colonial Candle. В нея се усещат луксозни плодове като нар и слива с богато сандалово дърво и мускус за прекрасен крайбрежен аромат. Вкусете морската сол, докато сте обгърнати от дърво, кехлибар и сладки плодове.

 

ЗА ПРОДУКТА:

СВЕЖЕСТ - Свежестта на кехлибар, мускус и плажно дърво е деликатно балансирана с плодовите нотки на нар и слива. Експертно съчетаните аромати на този букет ще се разгърнат смело и ще освободят свеж, релаксиращ аромат.

ГОРЕНЕ | Отличаваща се с висококачествен дървен фитил, тази свещ от смес на базата на соев восък е с приблизително време на горене от 60 часа.

ИЗРАБОТКА | Тази свещ от колекцията Signature на Colonial Candle е излята в САЩ.

 

ЗА КОЛЕКЦИЯТА:

Колекцията Signature на Colonial Candle е вдъхновена от традиционно мъжки аромати, комбинирани със свежи, органични елементи. В тази колекция ще откриете както по-силни, така и по-меки аромати за различните вкусове. С дървени фитили и подходящи дървени капаци, колекцията Signature е уникална като вас.

 

АРОМАТНИ НОТКИ:

  • Връхни нотки: нар, слива, малина, плажно дърво
  • Средни нотки: подправена захар, розова орхидея, муге
  • Базови нотки: кехлибар, пачули, мускус, марокански подправки

 

ПРОДУКТОВИ СПЕЦИФИКАЦИИ:

Съдържание: Смес на основата на соев восък

Фитил: Дървен фитил

Време за горене: 60 часа

Размери: Диаметър 10.16 см, Височина 11.43 см

Тегло: 800г.; Съдържание - 425г.

Американската марка Colonial Candle® е с повече от 110 год. традиции в създаването на ароматни свещи. Основана е през 1909 г. от Мейбъл Бейкър, първата жена, която притежава компания за свещи от голям мащаб в Съединените Щати. Бейкър започва ръчно да изработва свещи като подаръци за своите приятели и семейство. Постепенно, нейните свещи стават толкова търсени, че Бейкър започва да ги продава в магазините на Cape Cod, Масачузетс и бързо се разширява в цялата страна.

Colonial Candle® вярва, че светлината на свещите и ароматите са форми на изкуство, които създават спомени и вдъхват живот на нови традиции и са продължение на нашата личност. Colonial Candle® поддържа повече от един век високи стандарти на майсторска изработка на свещи, като същевременно споделя нашата страст към непрекъснато развиващите се аромати и стил.