Коледна Ароматна свещ SPICED GINGERBREAD

49,00 лв.
Марка
COLONIAL CANDLE
В наличност
Код на продукта
CC9113

Вкусни меденки с бита сметана и карамел обогатяват този напояващ устата празничен аромат. Очарователна опаковка с джинджифилови човечета, орнаменти и дървета прави Spiced Gingerbread щастливо допълнение към вашия празничен декор.

СРОК ЗА ИЗПРАЩАНЕ НА ПОРЪЧКАТА - до 5 работни дни
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 150 лв.

Позволете си да почувствате носталгия с колекцията Holiday Deco от Colonial Candle. Вдъхновена от цветни и максималистични дизайни, тя ви позволява да включите малко забавление в празничния Коледен декор. С елегантни дървени капаци и красиви сложни аромати, тези свещи добавят естествени щрихи във вашето пространство.

 

ЗА ПРОДУКТА:

АРОМАТ | Канела, карамфил, ябълка, плодове, роза, зърна тонка, ванилия, червено вино

ГОРЕНЕ | Горяща с три първокласни памучни фитила, тази свещ от смес на базата на соев восък може да се похвали с първокласен аромат за мощно изживяване.

ИЗРАБОТКА | Излята в САЩ от Colonial Candle - компания с над 110 год. традиции в създаването на ароматни свещи.

 

ПРОДУКТОВИ СПЕЦИФИКАЦИИ:

Съдържание: Соев восък

Фитил: Три фитила, 100% памук

Време за горене: 60 часа

Размери: Диаметър 10 см, Височина 9 см

Съдържание - 400 гр.

Излята в САЩ

Американската марка Colonial Candle® е с повече от 110 год. традиции в създаването на ароматни свещи. Основана е през 1909 г. от Мейбъл Бейкър, първата жена, която притежава компания за свещи от голям мащаб в Съединените Щати. Бейкър започва ръчно да изработва свещи като подаръци за своите приятели и семейство. Постепенно, нейните свещи стават толкова търсени, че Бейкър започва да ги продава в магазините на Cape Cod, Масачузетс и бързо се разширява в цялата страна.

Colonial Candle® вярва, че светлината на свещите и ароматите са форми на изкуство, които създават спомени и вдъхват живот на нови традиции и са продължение на нашата личност. Colonial Candle® поддържа повече от един век високи стандарти на майсторска изработка на свещи, като същевременно споделя нашата страст към непрекъснато развиващите се аромати и стил.