Комплект Дифузер и Ароматизатор за гардероб Sparkling Night

71,00 лв.
Марка
LIET & JOLIET
Недостатъчна наличност
Код на продукта
LIE-0201

Елегантен комплект Дифузер с ароматни пръчици и Ароматизатор за гардероб с топъл луксозен аромат на ирис, амбър, ванилия и пачули.

Красивите лимитирани дифузери и ароматизатори на Нидерландската лайфстайл марка LIET & JOLIET се предлагат в три неустоими аромата - Sparkling Night, White Fortune и Floral Happiness.

Употреба на Дифузера:

Отстранете дървената капачка и пластмасовата тапа. След като пластмасовата тапа е извадена, завийте дървената капачка върху бутилката. Потопете пръчките в течността. След 1-2 мин. извадете пръчките, обърнете ги и ги поставете отново в бутилката. Не забравяйте да измиете ръцете си със сапун и вода след това. Пръчиците абсорбират парфюма от течността и изпускат аромата в стаята.

Трайност на аромата - около 3 месеца. Продължителността на освобождаване на аромата варира в зависимост от температурата и влажността на помещението, в което е поставен дифузерът.

 

Употреба на Ароматизатора за гардероб:

Отстранете целофановата торбичка на ароматизатора. Поставете ароматизатора без да отваряте хартиената торбичка в гардероб или шкаф между дрехите ви.

 

 

Аромат:

Връхни нотки - Бергамот, Касис, Амбър

Средни нотки - Ирис, Портокал

Средни нотки - Пачули, Амбър, Ванилия

 

 

Вместимост на Дифузера: 200 мл.

Размери на Ароматизатора за гардероб: 10x15 см.

Произход: Нидерландия

LEET&JOLIET е символ на елегантност и стил.

Нидерландската лайфстайл марка е създадена от Джолита и дъщеря й Лита, в които влагат цялото си творчество в създаване на продукти в областта на модата и начина на живот. Тяхната колекция от аромати за дома се състои от 3 прекрасни линии - ароматнии свещи, дифузери и ароматизатори за гардероб.