Комплект Ароматна свещ Amber Noir и Дифузер Cocoa & Sandalwood

71,00 лв.
Марка
SHEARER CANDLES
Недостатъчна наличност
Код на продукта
SHC0326

Тъмна същност на тубероза, амбър и виолетки. Чувствен и мистериозен аромат, който ще стимулира всичките ви сетива, в съчетание с интригуващия аромат на какаови зърна, обогатен със сандалово дърво, ванилия и топла кайсия.

Съчетахме тези два прекрасно допълващи се аромата в комплект - елегантна ароматна свещ Amber Noir в черно стъкло и стилен дифузер с клечици Cocoa & Sandalwood.

Комплект Ароматна свещ Amber Noir в стъклена чаша от матово черно стъкло и Ароматен дифузер с етерични масла и дървени пръчици Cocoa & Sandalwood. Изработени в Шотландия, ароматната свещ е с естествен растителен восък.

Туберозата (Polianthes tuberosa) е вечнозелено растение от семейството на агавето. Цветната нотка на маслото от тубероза напомня на портокалов цвят, орлови нокти, жасмин, гераниум и стефанотис. Това крехко цвете е символ на страст и удоволствие.

Маслото от Амбър (Кехлибар) e широко използвано в парфюмерията и придава богати, топли нотки към ароматната бленда.  


Аромати: Флорален, Ориенталски, Дървесен


Ароматна свещ:.

Време за горене: 30 часа

Размери: 84mm височина / 70mm диаметър


Ароматен дифузер:.

Съдържание: 100 ml

Размери: 200мм височина, 50мм диаметър

Основана през 1897 г. в покрайнините на Глазгоу, SHEARER CANDLES е най-дългогодишната компания за битови свещи в Обединеното кралство. Качеството, иновациите и дизайна са нейни отличителни белези. Повече от век, Shearer Candles се гордее с висококачествените си свещи и аромати за дома, които съдържат само най-добрите съставки.