Висока ароматна свещ Amber Noir

Специална цена 27,00 лв. Редовна цена 29,00 лв.
Марка
SHEARER CANDLES
Недостатъчна наличност
Код на продукта
SHC7022

Тъмна същност на тубероза, амбър и виолетки. Чувствен и мистериозен аромат, който ще стимулира всичките ви сетива. Тази дълготрайна, ръчно изработена висока свещ добавя стилен външен вид и усещане в дома ви.

Елегантна, цветна висока свещ от колекцията COUTURE на SHEARER CANDLES. Ръчно изработена в Шотландия, с естествен растителен восък.

Туберозата (Polianthes tuberosa) е вечнозелено растение от семейството на агавето. Цветната нотка на маслото от тубероза напомня на портокалов цвят, орлови нокти, жасмин, гераниум и стефанотис. Това крехко цвете е символ на страст и удоволствие. Маслото от Амбър (Кехлибар) e широко използвано в парфюмерията и придава богати, топли нотки към ароматната бленда.  

Преди употреба хартиената обвивка на свещта трябва да бъде свалена.

 

  • Цвят - Черен
  • Аромат - Цветен, Мускус
  • Време за горене – до 100 часа
  • Размери - 152mm височина / 72mm диаметър

Основана през 1897 г. в покрайнините на Глазгоу, SHEARER CANDLES е най-дългогодишната компания за битови свещи в Обединеното кралство. Качеството, иновациите и дизайна са нейни отличителни белези. Повече от век, Shearer Candles се гордее с висококачествените си свещи и аромати за дома, които съдържат само най-добрите съставки.