1. Как да изберем най-подходящите ароматни свещи онлайн?

  Как да изберем най-подходящите ароматни свещи онлайн?

  Ароматните свещи са едни от онези малки луксозни неща в живота. След натоварен и изморителен ден, чудесен начин да се отпуснете е да запалите любимата си ароматна свещ. И както те веднага ни привличат с красотата си, така изборът често се оказва труден, поради огромното разнообразие от видове, цветове, аромати. Това все пак е чудесна новина за много любители на тези малки удоволствия, но за други изборът на свещи и подходящ аромат може да се окаже доста труден, особено ако купувате ароматни свещи онлайн. 

  За щастие, ароматните свещи могат да се използват почти навсякъде - но има ли места, за които не са подходящи? Какви аромати са най-подходящи за всяка отделна стая и как да съчетаем ароматите със сезона или пък с настроението ни? Има ли правила при избора? Ние ще ви помогнем да се ориентирате в света на ароматните свещи, като си отговорите на някои често срещани въпроси.

   

  Виж повече »
 2. Аромат на месеца: Жасмин

  Аромат на месеца: Жасмин

  Естественият подмладяващ, успокояващ и чувствен аромат. 

  Казват, че ако сънуваш цъфнал Жасмин, ще срещнеш любим човек. А усетиш ли жасминов аромат на сън, ще имаш любов, която е взаимна. Ние не знаем дали това е вярно, но уханието на това прекрасно цвете винаги се свързва с приятни усещания и емоции. 

   

  Жасминът е красив храст, който се отнася към семейство маслинови и произхожда от Далечния Изток, а именно Индия и Китай, където в продължение на много векове е едно от най-ценните масла, използвани в ароматерапията. Има над 300 вида Жасмин, които се срещат в топлите части на Европа, Азия, Африка и Тихоокеанския регион. Жасминът, заедно с розовото масло, се считат за най-скъпите и екзотични масла, използвани в съвременната парфюмерия. 

   

  Може да цъфти

  Виж повече »
Страница