10 Идеи за Коледна Кошница с подаръци

Коледа е онзи вълшебен момент, когато с трепет подаряваме и получаваме подаръци. Едно от най-вълнуващите преживявания е да поднесем подарък, с който да зарадваме любим човек и да му покажем колко скъп е на сърцето ни. 

Ако обаче имате чувството, че вече сте подарявали всичко и ви е трудно да измислите нещо оригинално, с което да изненадате вашите близки, приятели или колеги, ние можем да ви помогнем с няколко интересни идеи. 

Очаровайте любимите си хора като им поднесете приказна Коледна кошница с ароматни, вкусни и красиви подаръци. Това е един наистина различен коледен подарък, с който ще сътворите вълшебна изненада на хората, които обичате. 

Вдъхновете се от нашите идеи за лесни и достъпни подаръци, които сами да комбинирате във вашата Коледна кошница. 

 

1. С дъх на канела 

Класическото съчетание от домашни сушени ябълки, канелени пръчици и домашни орехови ядки е прекрасна идея да зарадвате любимите си хора с нещо натурално и невероятно вкусно, което можете да приготвите и сами. Към този кулинарен разкош добавяме и ароматната свещ Cinnamon Spice, която носи ухание на канела в чувствена комбинация с пикантна ябълка и карамфил. Това предложение за Коледна кошница е за ценителите на класическия вкус, примесен с щипка пикантност. 

 

2. Вишнева фантазия. 

В представите ни Коледа винаги изниква като символ на домашен уют, семейна топлина и приказни аромати. Тази Коледна кошница ще ви пренесе в празничната и магична атмосфера, като с уханната свещ от Шотландия Highland Hogmanay с аромат на хвойна и подправки, чудесно се съчетава с домашен ликьор от вишни, който ще ви загрее приятно в студените зимни вечери. 

 

3. Плодово изкушение 

Във въздуха се носи аромат на сочна круша, примесен с дъх на празнични подправки и сладък нар. Уханната свещ Frosted Pear & Pomegranate създава неповторимо усещане за уют с плодовите си аромати и превръща празника в истинска магия. Нейно идеално допълнение, което ще зарадва сетивата е комбинацията от хрупкави домашни орехови ядки и бурканче с шоколадови бонбони. А порцелановото звънче е чудесна коледна декорация в дома или може да се закачи като играчка на празничната елха. 

 

4. Хо-хо-хо 

Ако искате да подарите на любим човек нещо повече от подарък, а емоция и щипка коледна магия, това е идеалният подарък. В този вариант на коледната кошница ще съчетаете няколко скъпоценни символа на празника - Коледна чаша за чай, вкусни шоколадови бонбони и ароматна свещ Red Apple & Cinnamon, от която домът ще ухае неустоимо на кедрово дърво, съчетано с тръпчив карамфил, сочна червена ябълка и разбира се, щипка канела - най-специалната празнична подправка. 

 

5. Dream of Prosecco 

Просекото е не просто пенливо вино, а много вкусно и страстно питие, в чиято компания всеки повод се превръща в празник, а празникът - в незабравим спомен. Налейте чаша от това прекрасно ароматно вино, нека в стаята се носи уханието на свещта All I Want for Christmas is Prosecco, от която домът ще ухае неустоимо на кедрово дърво, съчетано с тръпчив карамфил, сочна червена ябълка и разбира се, щипка канела - най-специалната празнична подправка. 

 

6. Кошница "Обичам те" 

Това предложение за коледна кошница - подарък е за любимите ви хора, които ще се зарадват на нещо сладко, нещо домашно, нещо красиво и разбира се, нещо неустоимо и ароматно. В тази кошница ще съчетаете чудесни подаръци като ароматен дифузер с дървени пръчици с ухание на хвойна и празнични подправки Highland Hogmanay, вкусен шоколад и домашни орехови ядки. Играчката за елха е прекрасен завършек на този приказен коледен дар, с който ще зарадвате любимия си човек и ще му кажете нежно "Обичам те". 

 

7. Зимна приказка 

Тази приказна кошница е специалното ни предложение, една романтична коледна импресия, която създава вълшебна атмосфера. Ако навън снегът все още не е завалял, то вие може да го поканите у дома и да му се насладите чрез коледната свещ Snowscene Fishbowl. Украсете масата с магичните коледни салфетки от кошницата, а за завършен вид на красивата маса поставете зеления букет от елхови клонки. Запяваме тихо "Let it Snow" и нека магията започне.... 

 

8. Сребърна феерия 

Това наше предложение е подходящо, ако искате да поднесете стилен подарък, който ще остави силно впечатление. Съчетанието от аромати на лилия, жасмин и бяла роза в свещта Clean Slate придава неповторимо усещане за празнично вълшебство. Неустоимо сладките шоколадови бонбони са винаги прекрасна идея за подарък, а коледните порцеланови декорации могат да послужат за блестящо украшение на празничната трапеза. 

 

9. Кошница "Коледна магия“ 

На масата трепти нежно пламък на красива свещ, а във въздуха се носи аромат на топъл сладкиш, канела, ябълка и кедрово дърво. Съчетанието от тези приказни ухания в свещта Red Apple & Cinnamon Bauble я превръща в незаменима част от празничната обстановка на Коледа. Домашните орехови ядки се съчетават идеално с чаша ароматен чай, а ако добавите комплект коледни подложки за чаши, ще поднесете и една красива декорация за празничната маса. 

 

10. Незабравим миг 

Не може без червено вино на празничната трапеза! Добавете бурканче домашно сладко от боровинки, което можете да приготвите сами и този подарък ще бъде много личен, уникален и незабравим. Едно вкусно и опияняващо усещане, което се превръща в още по-неустоимо изживяване, като прибавите и аромата на червена ябълка, в съчетание с пикантна канела и кедрово дърво с празничния дифузер Red Apple & Cinnamon. Не пропускайте да подарите емоция и преживяване, сътворени в тази коледна кошница, като зарадвате вашите близки и приятели с един незабравим и вкусен подарък!