15 Идеи за Коледни декорации

Украсете дома си с тези атрактивни и лесни за изпълнение коледни декорации. 

 

1. Тази стъклена чаша с бяла свещ и шишарки ще се превърне в елегантен акцент във вашия дом. 

 

2. Свещите с ръчно направени венчета от тънки брезови клонки и коледна панделка са подходяща украса за коледната трапеза. 

 

3. Малки шишарки, клонки с червени плодове и коледни лампички ще превърнат този на пръв поглед обикновен буркан в стилно допълнение към празничната украса. 

 

4. Обикновената бяла чиния лесно ще стане красив акцент на масата, допълнена с висока ароматна свещ, елхови клонки и зимни червени плодове. 

 

5. Фенерът и сам по себе си е красив, но когато е изпълнен с малки коледни лампички, се превръща в празничен акцент в дома. 

 

6. Една красива висока свещ ще ароматизира дома ви и лесно ще се превърне в атрактивна Коледна декорация, когато е обгърната от венец с червени плодове (Coloured Pillar Jar Cranberry & Ginger).

 

7. Тази елегантна зимна украса в лилаво ще изпълни дома ви със завладяващ аромат на смокиня и топли зимни подправки (Coloured Pillar Jar Oriental Fig).

 

8. И най-обикновеният фенер, в комбинация с естествени шишарки ще внесе празнично настроение в дома ви. 

 

9. Това малко дръвче направихме от елхови клонки и парче зебло. 

 

10. Ако имате в дома си един от онези подноси за сладки на 3 етажа, сега е моментът да го превърнете в бляскава Коледна украса. 

 

11. Елховото клонче с естествена шишарка и панделка е красиво допълнение към празничната украса. 

 

12. Ако бялото е вашият цвят, това е едно предложение за красив Коледен сет - белите порцеланови фигурки прекрасно се комбинират с елегантна ароматна свещ в черно и бяло (Black Fig & Vanilla Tumbler).

 

13. Да украсим и Коледната трапеза. 

 

 

14. В тази метална кошница аранжирахме обикновени бели свещи с клонки и шишарки. 

 

15. Играчка за елха с шишарка, която лесно можете да си направите сами.